söndag 30 augusti 2009

Söndag!Blev jätteinspirerad av LottaRos bröllopskort i Scrappizbloggen igår http://www.scrappiz.se , hon har gjort ett jättevackert kort. Blev främst inspirerad av hennes färgval och det enkla upplägget. Det här är ett beställningskort till ett bröllop, så jag hoppas att det duger : S. Det ger alltid lite ångest när det nån som beställer kort, fast hade dom inte gillat det man gör så hade dom ju inte velat ha mina kort, fjantig man är med det där :-). Dom silvriga blomdekorationerna på kortet är ett fynd från Panduro Outlet i Ullared, klippta från ett ark med silvriga blomslingor som är tänkta att dekorera canvaser med. Såg dom i butiken och såg genast hur bra dom skulle funka att dekorera kort och layouter med, bara man saxar sönder dom så hehe!

Trött idag, uppe alltför tidigt för en söndag, äldsta dottern spelar match idag, fotboll. Som tur är var det inte jag som körde idag, gäsp. Lite mer pyssel och MYCKET kaffe så kanske man piggnar till!

3 kommentarer:

sari sa...

tycker kortet är underbar!! Perfekt "rubrik"! Här har du en till som suger i sig en massa kaffe.... *S* Hoppas matchen gick bra!

MissMian sa...

Underbart kort!!!!

Tiggy sa...

Mycket fint kort! Måste fråga, är det en charm du har i mitten på blommorna? Den blänkande blomman?