tisdag 18 augusti 2009

Kort till en med åldersnoja :-)Ett kort till en vän med lite smått åldersnoja. Färgerna blev lite underliga när jag fotade dock hmm.

Ni som läst här innan vet att jag varit deprimerad och fått hjälp för det. Har ätit mediciner ett par månader nu, om dom hjälper är jag inte helt säker på...Men jag vet att där jag är nu i livet, där trivs jag. Det har hänt mycket dom senaste månaderna, jag och sambon som varit tillsammans i många många år, har gått isär, var och är jobbigt fortfarande. Men jag tror att jag börjar hitta mig själv igen, jag gillar den jag är och ser fram emot vad livet och framtiden ger. Har fantastiska vänner omkring mig som verkligen bryr sig, dom har varit min livlina (älskar er). Skapandet försvann helt en period, men nu har jag äntligen fått tillbaka det med...man får ut så mycket av sitt skapande. I´m back på alla sätt :-).

6 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

Åhh, det här kortet gillade jag! Supersnyggt. Tack för din kommentar ang. mitt djärva försök att vara lite färgglad ;o). Skönt att höra att det går åt rätt håll för dig och att du har fått tillbaka din skaparglädje. Styrkekramar till dig.

Michaela sa...

Hej! Tack så himla mycket för tipset om gojuss girls!!! Tror att jag hade letat mig fördärvad om jag inte fick reda på namnet=) Vilket fint och roligt kort du hade gjort,sådan uppskattas alltid=)// Michaela

madeleine sa...

Så nydelig kort! Fint å høre at det går bedre med deg :) klemmer fra norge :)

Linnlinn sa...

Älskar dig med gumman!! Dags för våran singstarkväll snart ;)

Anonym sa...

Härligt att se att du är tillbaka med massa pyssel! Ovanstående kort är urläckert! Pappret är grymt snyggt, likaså uppläget!

Beklagar tråkigheter, men vänner kära är ovärderliga! De lyfter dig när det är som svårast och det är äkta vänner!!! Så, underbart att hör att du är tillbaka! :)

Kram, Sara

Anonym sa...

Hej Vännen!

Tro det eller ej, men jag är tillbaka full med inspiration som bara vill ut! ;) Det har varit en lång & hård tid med många tråkigheter som jag faktiskt inte lyckats fått ordning på ännu. Men jag mår bra & har mina underbara barn & känner nu att jag är starkare än någonsin! Det väremr att du brytt dig om mig, alla borde vara som du! =) Vill även tillägga att du har skapat massor med fina alster sdean sist jag hälsade på! =)

Ha en underbar dag, många kramar Ulrica