måndag 22 december 2008

Förbannade lök...


ögonen rinner och ser inte ett jota...hatar lök!!! Eller, jag tycker om lök tillagad, men inte att skala och hacka den...mina ögon klarar bara inte detta, kanske dags att inhandla ett cyklop? Varje år så har vi knytis till julbordet...konstigt nog är det alltid jag som gör Jansson. Samma på jobbet (jobbar som kock på äldreboende)...alltid jag som gör Jansson. Har en hatkärlek till Jansson runt jul, har hunnit göra det till ett antal julbord. Har varit helt otroligt huslig idag, gjort Jansson, inkokt lax, slagit in alla klappar, handlat den sista maten...nu kan det bli jul, bring it on, I´m ready :-)!
Var tvungen att visa vår tjusiga gran, syns kanske att man gillar bling eller :-)?! Dottern (6 år) har skällt på mig en bra stund nu om att vår gran är inte nån riktigt julgran, det är ju inga röda kulor...och det måste man visst ha enligt hennes världsbild. Men älskar min gran i silver, vitt och bling.

3 kommentarer:

annmari sa...

Cyklop hjälper, det har sonen provat.
God Jul

annmari

Mysmasken sa...

Jag är precis likadan. Usch.
Mitt bästa köp var en plastgrej med två knivar. Jag skär löken på hälften, slänger i den i min lilla maskin och vevar runt lite. Ut kommer fint hackad lök och jag står där med tårarna i behåll :)

Linnlinn sa...

sitter här med svidande ögon för bg gör Jansson nere i köket... måste varit grymt färsk lök. Fick julkortet idag! Tack så mycket, har blivit grymt dålig på att skicka kort. Har ställt det så att alla kan se det. :)