tisdag 21 juli 2009

70-tal...



Har velat scrappa den här bilden länge, det är jag när jag var kanske 1 år skulle jag tro, men har inte fått till det. Men nu hittade jag papper som funkade. Runt det gula pappret har jag skrivit sånt som jag förknippar med 70-talet som tex...Busan, Hungran, Kraman & Gäspan, Sanning el. kånka, Balladen om den kaxiga myran, Tårtan, Volvo Amazon, Dunderklumpen, Träskor, Lillstrumpa & Syster Yster mm....Hmm, börjar fasen bli gammal ;-)
Bilden är klickbar för att se bättre!

söndag 19 juli 2009

Beach 2008


Fick ihop en Lo igår mellan störtskurar, åskväder och strömavbrott. Mina söta pluttar på stranden förra året...Blev helt kär i dom här papprena när jag såg dom, och dom passar perfekt till sommarbilder.

lördag 18 juli 2009

Det var en gång...



Var iväg i torsdags och scrappade med bästa tjejerna (och tittade på sötaste lilla bebisen). Var skönt att börja scrappa igen, det satt långt inne. Men den här layouten klämde jag ur mig iallafall. Bilden är på mig, Marita-min mor, Osmo-min far, på semester på västkusten för väääldigt många år sen. Har dolt min journaling, den är för personlig. Men i grunden handlar det om hur man minns saker, och hur man väljer att minnas sin barndom, med både positivt och negativt.
Bilden är klickbar så man ser bättre!