lördag 5 september 2009

Lördag Jippi.... :-)En liten ask jag altrat som hör till bröllopskortet som jag visade för ett tag sen, riktigt enkel, men gullig :-). Idag är det äntligen lördag, ledigt, vin, ost, skvaller med dom bästa tjejerna ikväll. Kommer säkert vara mindre pigg när jag vaknar imorgon, men det kan det vara värt :-) Hoppas alla har en underbar helg!!!

6 kommentarer:

Cattis sa...

WOW! Snyggt!! Och jag gillar dina härliga färgglada kort! =)

Anonym sa...

Hej vännen!

Nu behöver du inte sakna mig längre hihi! Nu är jag tillbaka! ;) Har just lagt ut en ny lo i bloggen du kan kika på. Hoppas att du hade en trevlig kväll i Lördags & att gårdagen var värt det ;)

Superfin ask du hade gjort oxå...

Ha det gott, kramar Ulrica

Lisbet sa...

Underbar ask. Gillar blomrakan i silver så snyggt.

Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

Awirahl sa...

Hej gumman jag hoppas allt är bra med dig.. Har lagt en liten sak på lådan idag till dig. Vill du tjuvkika så titta in på min blogg.

Kram Anna

Ulle sa...

Vilken fin ask! Läckert hur swirlen "poppar upp" ur lådans lock!

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

MEN VAR ÄR DU......


Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters