söndag 8 mars 2009

Mia

En Lo om min otroligt fina vän :-). Har ju massor av kul bilder av henne sen hon var modell för en dag, är skitkul att scrappa dom. Har märkt att jag glider runt väldigt bland scrapstilarna, får nog helt enkelt inse att jag inte har en direkt bestämd stil när jag scrappar, men vill nog egentligen inte ha det heller...tycker det är så kul att testa allt, alla stilar, färger mm. Just nu tycker jag det är lättare med Shabby och vintagestilen, det färgglada knalliga trilskas lite. Men rätt vad det är så är det bara en massa färger som gäller. Det är ju det här som är det roliga med att scrappa, inga regler, och massor av spännande stilar och produkter att leka med :-). Bilderna är klickbara som vanligt. Kramar!!!!

7 kommentarer:

Sofi_79 sa...

Så fin den blev. Det är ju halva nöjet att prova på lite nya saker... Tänk om man skulle få vara modell för en dag hade varit roligt tycker jag..

Örnen sa...

WOW vilken vacker LO!!!!

MissMian sa...

Så underbar! Du behärskar verkligen att gå mellan olika stilar! Jag vill inte heller "bestämma" mig för en stil och hålla mig till den utan jag vill hela tiden testa nya saker och tekniker. Det ska ju vara roligt att scrappa!!!

Tesa sa...

Vilken underbar LO du har skapat. Jättefin. Tack för ditt avtryck hos mig! Kram

StrawberryPia sa...

Så snyggt! Gillar verkligen papprena! de är mina favvisar av crates nya! Varför fastna i en stil? Det är ju helt onödigt, då missar man ju alla andra stilar! :) Kram Pia

AEGIS PRIME sa...

Är totalt lost angående scraping men jag tycker att den var riktigt cool, mörker men skönhet, precis som Mia-Marie är

(Favvis)Maria sa...

Så fint!