torsdag 31 juli 2008

Mathilda...

Så nu har det blivit en Lo på Mathilda med, har tvillingsystrar. Blev pyssel hos S igår igen, man får ju passa på när man har semester :-).


måndag 28 juli 2008

Trots värmen...

var hos S igår och scrappade på kvällen, trots att det var sent var det varmt som fasen...men vad gör man inte för att få pyssla en stund :-)
Innan på dan var jag på Scrapperiet som hade öppnat sitt lager, så roligt att få rota runt bland allt fint, blev bla Kraft cs som jag använde på den här layouten. Tycker det blir så snyggt ihop med starkare färger.
Fick använt en av mina egenhändigt ihopknåpade blommor igen, tänk vad man kan göra med gamla jeans!!!

torsdag 24 juli 2008

Äntligen en LO...

efter en massa kort så fick jag äntligen ur mig en Lo, känns som om jag inte gjort en på evigheter. Det är min lillasyster som är på den, rätt så nöjd, fast det är ett litet skutt från mina
vanligtvis färgstarka Lo:s.

lördag 12 juli 2008

Min nya kära stämpel!


Gjort två nya kort med min nya stämpel, har precis upptäckt det roliga i stämplar (bättre sent än aldrig).

Blocket fynd...

Måste visa mitt Blocket fynd...änligen nåt vettigt att ha mina papper i, så nöjd.
Hela 100:- kostade det mig....vääääldigt överkomligt :-)!!!

lördag 5 juli 2008

tisdag 1 juli 2008

Nya stämplar...

Har inte använt så mycket stämplar innan, men igår kom en hel hög med stämplar och Promarkers i brevlådan, och ett kort hann jag knåpa ihop igår. Så roligt det är att färglägga med PM pennor, och enkelt. Fast det tar nog ett tag att få in snitsen helt med dom. Så har nog snart hamnat i Promarker "träsket" snart med :-)